Vinterferiens teatertilbud i de fire store byer

Erasmus Montanus © Emilia Therese

Når vinden blæser og kulden bider, er der ikke noget mere oplagt end at bruge sin vinterferie i en varm teatersal. Teaternyheder.dk giver her et bud på nogle forestillinger, der kan få både voksne og børn ud af døren, ligemeget om man bor i Aalborg, Aarhus, Odense eller København.

Aalborg

Uanset om vinterferien ligger i uge 7 eller 8, byder Aalborg Teater indenfor til både børn og voksne.

H.C. Andersens Fyrtøjet bliver levendegjort på Store Scene, og hele familien er velkommen. Man skal dog være hurtig for at skaffe sig billetter i uge 7. Info og billetter kan findes her.

Blodbadets Gud er en teater-sitcom for de voksne og lidt ældre børn. Den sætter fokus på curlingforældres trang til at beskytte deres børn, og vil helt sikkert pirre lattermusklerne. Info og billetter kan findes her.

Aarhus

Den 16. februar har Aarhus Teater premiere på Erasmus Montanus, og er der ferie i uge 8, bliver der rig mulighed for at opleve den Reumert-vindende opsætning i den østjyske hovedstad. Info og billetter kan findes her.

Teatret Svalegangen kan man fra 16. februar opleve mediesatire for fuld udblæsning i Breaking News, der sætter fokus på en stadig voksende nyhedsstrøm. Info og billetter kan findes her.

Odense

I det fynske er der tilbud til feriefolket i både uge 7 og 8. På Odense Teater kan man i uge 7 opleve fortællingen om Leonora Christina, Corfitz Ulfeldt og tilfangetagelsen i Blåtårn, som nyskrevet musical i Leonora Christina. Info og billetter kan findes her.

Holder man i stedet ferie i uge 8 er der også råd. Astrid Lindgrens Mio, Min Mio spiller nemlig også på Odense Teater. Info og billetter kan findes her.

Nørregårds Teater kan hele familien lære, hvordan man er en god kammerat i forestillingen 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Info og billetter kan findes her.

København

Skuespilhusets Store Scene inviteres børn og barnlige sjæle i Halfdans Hokus Pokus til en verden af teatermaskineri og teatertricks – hentet fra digteren Halfdan Rasmussens elskede børnebøger. Info og billetter kan findes her.

Er man mere til romantik og evergreens kan man slå vejen forbi Folketeatret, hvor Olympens guder og teatrets folk vikles sammen i musicalen Mød mig på Cassiopeia. Info og billetter kan findes her.

Previous articleDansehallerne præsenterer WOWOWOW
Next articleTeater UbeStemt præsenterer DU ER DEN